The New Natural Way to a Beautiful Body

USA site
Contact UsEM & CL TRADE
Westerhoutpark 29
2012 JL  Haarlem
Holland
T+31 23 5346142
K.v.K. 34074763

Wat is LYPOSSAGE™Lypossage™ is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage™ behandeling nodig. Het beste resultaat wordt verkregen na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.

massage

Lypossage™ geeft u geestelijk en lichamelijk,
letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.

Met Lypossage wordt niet alleen de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder.
Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen, de massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt.

Lypossage™ kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.

De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2½ liter water te drinken.

Zone III omvat het gezicht en wordt ook wel een Rejuvenation gezichtsmassage genoemd.
De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien.
Deze massage gaat de huidveroudering tegen.Wat is een Lypossage™ Master Trainer?
Een Master Trainer leidt professionele masseurs op tot Lypossage™ therapeuten.
In Nederland zijn inmiddels meer dan 100 therapeuten opgeleid, daarnaast hebben we in Europa (België, Spanje, Portugal, Griekenland) ook Lypossage™ therapeuten.
De Master Trainer heeft de opleiding gevolgd in Amerika bij Charles W.Wiltsie, die deze massage heeft ontwikkeld. Een maal per jaar komen alle Master Trainers in Amerika bijeen voor hun ‘licence’ en het uitwisselen van hun ervaringen.


Cursus:

Zone I en II worden samen in een twee daagse cursus gegeven op zondag en maandag in Haarlem.
Tweemaal in het voorjaar en tweemaal in het najaar.
Deze twee daagse cursus omvat:
Øde theoretische achtergronden van het ontstaan
   van de Lypossage™  van Charles Wiltsie uit Amerika,
Øeen uitgebreide demonstratie,
Øde praktijk: het uitvoeren en oefenen van alle grepen
   op elkaar.

Zone III  (het gezicht) wordt een tot twee maal per halfjaar op een zondag of maandag in Haarlem gegeven.


Kosten:

Zone I & II:  € 350,00 exclusief BTW en inclusief lunches, certificaat en opname in het register van therapeuten op deze site.

Zone III:  € 177,50 exclusief BTW en inclusief lunch, certificaat en opname in het register van therapeuten op deze site.

Prijzen op locatie op aanvraag.

Het maximale aantal cursisten is 10 Lypossage.eu
 Haarlem

Telefoon: (+31) 023 534 6142 
Fax: (+31) 023 532 1430 
info@lypossage.eu